Logo de Transparant

AgendaWat is er de komende maanden allemaal te doen bij praktijk de Transparant? Hieronder vind je een volledig overzicht van het actuele cursus-aanbod en de overige activiteiten die binnenkort op het programma staan…

Klik op ‘Toon details »’ voor informatie per cursus of activiteit.

Aanbod:

Evenement details:

 • wo
  16
  okt
  2019

  Maandelijkse meditatie-groep

  20.00-22.00 uurde Transparant, Oegstgeest

  Vind je het leuk samen met gelijkgestemden met persoonlijk ontwikkeling bezig te zijn, maar wil je je niet te veel vastleggen? Op een vaste avond in de maand komt dezelfde groep bij elkaar en elke avond heeft een ander thema. Eerst zal er kort wat informatie over het thema worden gegeven en daarna gaan we het zelf ervaren middels een geleide meditatie. De meditatie wordt opgenomen en je achteraf toegestuurd zodat je het ook zelf thuis kan doen

  Praktijk 'de Transparant'
  Eli Heimanshof 22 (wijk Poelgeest - Routekaart)
  2341 PG Oegstgeest

  Op dit moment zijn er groepen op de 4e donderdag, de 3e woensdag en de 2e maandag van de maand. Daarnaast ben ik van plan een groep te starten speciaal voor jongeren tot 25 jaar. Juist voor deze doelgroep is het vaak moeilijk gelijkgestemden te vinden.

  Lijkt het je leuk? Meld je aan! Als de groepen vol zijn wordt bij voldoende belangstelling gewoon een nieuwe groep gestart.

  Kosten: € 25,- per persoon per avond inclusief de opname van de meditatie. Je betaalt alleen voor de avond (en) dat je komt.

  Opgeven via maaike@detransparant.nl.

  Meer informatie...

  Toon details

Wil je over een agendapunt meer informatie, neem dan contact met mij op!

Categorieën: Informatie

Top Scroll Up