Logo de Transparant

ContactHeb je vragen, wil je een afspraak maken of je aanmelden voor een cursus of activiteit? Neem contact op via e-mail of telefoon:

maaike@detransparant.nl
06 27 41 24 15

Laat je naam en telefoonnummer achter op mijn voicemail als je telefoontje niet direct kan worden beantwoord. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Adres

Naar routebeschrijving...Mijn praktijk is gevestigd aan de Eli Heimanshof in de wijk Poelgeest te Oegstgeest. Het adres:

Praktijk ‘de Transparant’
Eli Heimanshof 22
2341 PG Oegstgeest

Bekijk voor meer informatie de pagina Routebeschrijving. Er is op korte afstand ruimschoots parkeergelegenheid op de Jac. P. Thijsselaan. Je fiets kun je gewoon voor de deur kwijt.

Praktijkruimte de Transparant 1

Praktijkruimte de Transparant 2

Praktijkruimte de Transparant 3

Praktijkruimte de Transparant 4

Social media

de Transparant op Facebook
Mijn profiel op LinkedIn
de Transparant op Google

Privacy

Praktijk de Transparant respecteert te allen tijde de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van cliënten, doet al het mogelijke om de privacy van bezoekers van deze website te beschermen en houdt zich aan de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) stelt. Voor gedetailleerde informatie, klik op onderstaande knop:
Privacy-verklaring…

Nieuwsbrief

Een aantal keer per jaar verstuur ik een nieuwsbrief met een overzicht van alle actuele activiteiten. Je kunt je hiervoor aanmelden via onderstaande knop:
Aanmelden nieuwsbrief…

Overige

  • De Transparant is ingeschreven bij de KvK Den Haag onder nummer 27314839
  • BTW-identificatienummer: NL001980243B84
  • Lid van de NVRT onder nummer 1322
  • ING Bank rekeningnummer: NL22 INGB 0004 8847 38

NVRT

Praktijk de Transparant is lid van de Nederlandse Vereniging van Reïncarnatie Therapeuten.

Tarieven

Voor de verschillende activiteiten gelden onderstaande tarieven:

Regressie- en reïncarnatiesessie (plusminus 2 uur) : € 150,- inclusief BTW Meer informatie »
Zielsregressie (3 tot 3,5 uur) : € 210,- inclusief BTW Meer informatie »
Cursus ‘Intuïtieve Ontwikkeling’ : € 210,- inclusief BTW Meer informatie »
Cursus ‘Soul Retrieval’ : € 210,- inclusief BTW Meer informatie »
Cursus ‘Awakening Your Lightbody’ : € 720,- inclusief BTW Meer informatie »
Cursus ‘Heel je verleden’ : € 150,- inclusief BTW Meer informatie »
Essentie Healing (fysiek en op afstand, 1 uur) : € 75,- inclusief BTW Meer informatie »
Healing-avond : € 25,- inclusief BTW Meer informatie »
Meditatie-groep : € 25,- inclusief BTW Meer informatie »
Lezing : gratis Meer informatie »

Afspraken kunnen kosteloos geannuleerd worden tot 24 uur van tevoren. Bij afmeldingen na die termijn wordt de volledige consultprijs in rekening gebracht. Met ingang van 1 januari 2019 worden mijn consulten niet meer vergoed door de zorgverzekeraars.

Klachtenregeling

Met ingang van 1 januari 2017 moeten alle zorgverleners in Nederland voldoen aan eisen die in het kader van de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (Wkkgz) worden gesteld. Ook mijn praktijk voldoet aan deze eisen. Graag leg ik kort uit wat dit betekent.

Klachtenfunctionaris
Het kan voorkomen dat u als cliënt van mijn praktijk een klacht heeft over de geboden zorg. Mijn voorkeur gaat er naar uit dat u dit rechtstreeks met mij bespreekt. Mocht u dat niet prettig vinden, dan kunt u gratis gebruikmaken van een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Geschilleninstantie
Belangrijker dan de bemiddeling van de klachtenfunctionaris is de inzet, het nemen van verantwoordelijkheden, het vermogen van de zorgaanbieder een klacht op te lossen (met ondersteuning van de klachtenfunctionaris). Bovendien staat het u vrij – indien de bemiddeling van de klachtenfunctionaris niet tot het door u gewenste resultaat leidt – u te wenden tot de onafhankelijke en door het ministerie van VWS erkende geschilleninstantie waar ik bij ben aangesloten. Dit kan alleen na het doorlopen van het eerste traject en na het oordeel van de zorgaanbieder.

Met ingang van 2017 is mijn praktijk bij een erkende geschilleninstantie aangesloten. Deze is gemachtigd bindende adviezen uit te brengen om zo tot een schikking tussen de partijen te komen. Eventueel kan ook een schadeclaim worden toegekend. Meer informatie vindt u via de website van het NIBIG.

Contact
Wanneer u een klacht heeft, zie dan de Nibig-klachtenregeling. Over vindt daar alles over de mogelijkheden en eventuele verdere procedure.

Categorieën: Informatie

Top Scroll Up