Logo de Transparant

Cursus 'Awakening your lightbody'Een schitterende meditatiecursus met als doel het ontwaken van jouw lichtlichaam. Dit lichaam is het voertuig van je ziel en stelt je in staat in een bewuste verbinding met je ziel te gaan leven. Je wordt wakker voor je eigen licht!

Energiecentra

In deze cursus activeer en ontdek je tien nieuwe energiecentra door middel van geleide meditaties en klanken. Door het openen van deze centra laat je meer licht, energie en bewustzijn in jezelf toe en breng je je fysieke, emotionele en mentale lichaam naar een grotere stroming en hogere vibratie.

Je wordt spiritueel wakker, ontwikkelt een prachtig nieuw energieveld om je heen, je lichtlichaam, dat je in staat stelt in contact te zijn met je ziel. Dit zal je leven veranderen omdat je lichtlichaam werkt als een magneet. Je leven komt in een hogere stroming. Je gaat meer en meer leven vanuit de liefde en de vreugde van je ziel.

Tijdens je ontdekkingstocht door de centra kom je ook overtuigingen, blokkades en angsten tegen die jou nog weerhouden volledig licht te zijn en uit te stralen. Ze worden liefdevol aan het licht gebracht en uitgenodigd te transformeren. De cursus biedt naast meditaties om de centra te activeren en te ervaren ook meditaties aan ter ondersteuning, om je te helpen bij dit transformatieproces.

Groei

Wanneer je de cursus gaat volgen begeef je je op een pad van groei en steeds meer licht. Geleide meditaties, het uitwisselen van ervaringen alsmede praktische, speelse en creatieve oefeningen die je helpen alles te integreren en te vertalen naar je dagelijkse leven wisselen elkaar op een prettige manier af. Genieten, stromen en vooral op een speelse en vreugdevolle wijze groeien naar steeds meer licht is de basis van deze cursus.

Je leert de energiecentra stap voor stap kennen via 6 modules die in 12 dagdelen worden aangeboden, éénmaal in de twee weken. Bij elke module hoort een set van mp3’s met meditaties. Zo kun je ook thuis oefenen met het laten stromen van de energieën en ze steeds meer eigen maken. De tussentijd van twee weken is nodig om te oefenen en om de energieën in je leven te integreren. Je ontvangt tevens een cursusmap.

‘Awakening your lightbody’ kost € 720,- (inclusief 72 meditaties en cursusboek), bestaat uit twaalf lessen van 2,5 uur (éénmaal in de twee weken) en wordt gegeven in mijn praktijk in Oegstgeest.

Aankomende cursus(sen) ‘Awakening your lightbody’:

Er staat hiervoor op dit moment nog niets gepland. Meer informatie volgt...

Deze cursus wordt een aantal keer per jaar gegeven. Heb je interesse, maar komt de dag je niet uit of is de cursus al gestart? Bij voldoende belangstelling kan altijd een andere groep worden ingepland. Neem daarvoor gerust (vrijblijvend) contact met mij op!

Top Scroll Up