Logo de Transparant

Cursus 'Heel je verleden'In deze en vorige levens hebben we talenten en vaardigheden ontwikkeld maar hebben we ook trauma’s opgelopen. Elk mens heeft vele levens geleefd. Allemaal met een andere ervaring, als man of vrouw, arm of rijk, dader of slachtoffer. Al deze ervaringen, zowel de positieve als de negatieve, hebben bijgedragen aan onze groei en ontwikkeling.

Bepaalde ervaringen in dit leven en in vorige levens hebben we niet goed verwerkt, de energie ervan hebben we vastgezet en dat werkt door in ons leven nu. Je wordt in het heden geblokkeerd door oude emoties, overtuigingen en strategieën die je vaak ook niet kunt verklaren uit je huidige leven. Eigenlijk reageer je in het nu met de emoties en overtuigingen en mechanismen van toen.

Inzicht

Door contact te maken met deze ervaringen krijg je inzicht in wat er is gebeurd, hoe het is ontstaan en de manier waarop het jou nu nog beïnvloedt. Je krijgt daardoor meer inzicht in je huidige functioneren. Met dit inzicht krijg je de keuze om de dingen die je leven negatief beïnvloeden te veranderen en daarmee beter in je eigen kracht te komen. De geblokkeerde energie komt vrij en je ervaart meer levensenergie, kracht en vreugde.

Contact met je verleden kan je dus helpen om in het heden meer liefde, vreugde en kracht te ervaren. Je gaat jezelf op een dieper niveau begrijpen en accepteren.

Terug in de tijd

In deze cursus gaan we terug in de tijd, zowel in dit leven als naar vorige levens. Dat doen we in de vorm van geleide meditaties. Iedereen ervaart het verleden op een andere wijze: als beelden, ingevingen, een weten, voelen, indrukken die je ervaart of een combinatie. Alles is goed.

De cursus wordt in een klein groepje en in een veilige sfeer gegeven. Er is genoeg tijd en ruimte om iedereen voldoende persoonlijke aandacht te geven. Na iedere meditatie is er de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen zodat deze verwerkt kunnen worden.

‘Heel je verleden’ kost € 125,- voor vijf lessen van 2 uur (éénmaal per week). De cursus wordt gegeven in mijn praktijk in Oegstgeest.

Aankomende cursus(sen) ‘Heel je verleden’:

 • vr
  05
  nov
  2021
  14.00-16.00 uurde Transparant, Oegstgeest

  In deze sjamanistische cursus reizen we via geleide meditatiereizen eerst naar wat de sjamanen de benedenwereld (onbewuste) noemen om onze afgesplitste zielsdelen op te halen en te helen. De benedenwereld is het domein dat deze gewonde stukjes beschermt tot ze klaar zijn om naar de middenwereld van ons dagelijks bewustzijn teruggebracht te worden. Je zult ook je verborgen gaven ontdekken en contact maken met een krachtdier.Naast het helen van de wonden uit het verleden gaan we ook onze toekomst helen door je hoogste bestemming, het doel en roeping van je leven op te sporen. We reizen hiervoor naar wat de sjamanen de bovenwereld noemen (het bovenbewuste).

  Praktijk 'de Transparant'
  Eli Heimanshof 22 (wijk Poelgeest - Routekaart)
  2341 PG Oegstgeest

  Kosten: € 175,- voor 7 lessen van 2 uur. Tijdens de schoolvakanties wordt er geen les gegeven.

  Opgeven via maaike@detransparant.nl.

  Meer informatie...

Deze cursus wordt een aantal keer per jaar gegeven. Heb je interesse, maar komt de dag je niet uit of is de cursus al gestart? Bij voldoende belangstelling kan altijd een andere groep worden ingepland. Neem daarvoor gerust (vrijblijvend) contact met mij op!

Top Scroll Up