Logo de Transparant

Cursus 'Intuïtieve ontwikkeling'Een cursus die je echt in de praktijk kan toepassen en die je helpt meer in contact te komen met wie je bent, met jouw waarheid en wat jóu gelukkig maakt. In deze cursus zul je je bewust worden van je eigen energie en intuïtie.

Praktisch

In zes lessen leer je praktische oefeningen om in het dagelijkse leven toe te passen. Iedere les heeft zijn eigen thema zoals ‘gronding’, ‘aura’ en ‘contact met je innerlijke leiding’. In elke les zullen geleide meditaties en speelse oefeningen elkaar op een prettige manier afwisselen. Er zal worden kennis gemaakt met diverse manieren om je intuïtie aan te spreken. Denk aan intuïtief tekenen/schilderen, beweging en klank. Ieder mens is uniek en zal door verschillende dingen aangesproken worden. Op deze wijze kan dus ontdekt worden welke vorm het beste bij je past.

Na afloop van de cursus ben je in staat jezelf te gronden en te centreren, je aura schoon te maken en te beschermen en zal je kunnen ervaren welke energie van jou is of van een ander. Ook leer je meer en meer te vertrouwen op de informatie die vanuit je innerlijk komt. Maar bovenal zal deze cursus je energie weer laten stromen en je in contact brengen met je levensvreugde!

‘Intuïtieve ontwikkeling’ kost € 180,- voor zes lessen van 2,5 uur (éénmaal per week). De cursus wordt gegeven in mijn praktijk in Oegstgeest.

Aankomende cursus(sen) ‘Intuïtieve ontwikkeling’:

 • do
  06
  feb
  2020
  19.30 - 22.00 uurde Transparant, Oegstgeest

  Dé basiscursus om in je dagelijkse leven te kunnen toepassen! In zes lessen leer ik je diverse praktische oefeningen. Na afloop van de cursus ben je in staat jezelf te gronden en te centreren, je aura schoon te maken en te beschermen en zal je kunnen ervaren welke energie van jou is of van een ander. Ook leer je meer en meer te vertrouwen op de informatie die vanuit je innerlijk komt. Maar bovenal zal deze cursus je energie weer laten stromen en je in contact brengen met je levensvreugde!

  Praktijk 'de Transparant'
  Eli Heimanshof 22 (wijk Poelgeest - Routekaart)
  2341 PG Oegstgeest

  Kosten: € 180,- voor 6 lessen van 2,5 uur. Tijdens de schoolvakanties wordt er geen les gegeven.

  Opgeven via maaike@detransparant.nl.

  Meer informatie...

Deze cursus wordt een aantal keer per jaar gegeven. Heb je interesse, maar komt de dag je niet uit of is de cursus al gestart? Bij voldoende belangstelling kan altijd een andere groep worden ingepland. Neem daarvoor gerust (vrijblijvend) contact met mij op!

Top Scroll Up