Logo de Transparant

Cursus 'Leven vanuit je Hart'“Voorbij de ideeën over goed en fout is een plek.
Daar ontmoeten wij elkaar…”

– Rumi

Eenheidsbewustzijn

We leven in een bijzondere tijd, de overgang van het dualiteitsbewustzijn naar het eenheidsbewustzijn. Een belangrijk moment in die overgang was 21 december 2012. Op die dag vond de geboorte plaats van een heel nieuw menselijk bewustzijn. We zijn multidimensionale wezens met veel meer mogelijkheden en capaciteiten dan we tot nu toe voor mogelijk hebben gehouden! Alles wat we nodig hebben zit al in ons. We hoeven niet langer buiten onszelf te zoeken naar bevestiging, zelfvertrouwen, liefde en geluk.

We hoeven alleen maar via ons hart naar binnen te gaan om te mogen ervaren dat alles er al is.

In deze cursus ga je op een dieper niveau ontdekken wie je werkelijk bent en beseffen dat je niet voor niets in deze tijd hier op aarde bent. Je leert over jezelf en het universum en je ontwikkelt je bewustzijn. Je gaat je weer verbinden met je hart, met die heilige mystieke ruimte, waar je rechtstreeks verbonden bent met de Bron. Je hart is de poort! Als je hart open is, ervaar je verbinding met andere lagen van ZIJN.

Realiteit

Als je die stap eenmaal zet om te gaan leven vanuit je hart, gaat er een fantastische wereld voor je open. Je wordt je weer bewust van jouw unieke talenten en mogelijkheden, van wat je hier komt doen en nog veel meer. Je gaat beseffen dat wij allemaal een onlosmakelijke eenheid vormen met elkaar, met moeder aarde en met het hele universum. Het is tijd om met elkaar vanuit het nieuwe menselijke bewustzijn de nieuwe aarde te gaan neerzetten! Ieder op zijn eigen wijze, met zijn eigen unieke kwaliteiten. Je oude realiteit van afscheiding lost meer en meer op en de waarheid dat alles één is, wordt realiteit.

Tijdens de cursus zullen geleide meditaties, visualisaties alsmede het uitwisselen van ervaringen elkaar op een prettige manier afwisselen.

‘Leven vanuit je Hart’ kost € 195,- voor acht lessen van 2 uur (éénmaal per week). De cursus wordt gegeven in mijn praktijk in Oegstgeest.

Aankomende cursus(sen) ‘Leven vanuit je Hart’:

Er staat hiervoor op dit moment nog niets gepland. Meer informatie volgt...

Deze cursus wordt een aantal keer per jaar gegeven. Heb je interesse, maar komt de dag je niet uit of is de cursus al gestart? Bij voldoende belangstelling kan altijd een andere groep worden ingepland. Neem daarvoor gerust (vrijblijvend) contact met mij op!

Top Scroll Up