Logo de Transparant

Essentie-healingBen je niet zozeer op zoek naar therapie maar wil je wel leren steeds meer vanuit je essentie te gaan leven? Ik begeleid mensen in het gaan leven vanuit hun eigen waarheid, vanuit hun unieke ware zelf.

Essentie

Tijdens een essentie-healing breng ik je in contact met je essentie. Wat wil zich ontvouwen? En wat staat je nog in de weg? Tijdens de sessies maak ik gebruik van healing, reading en coaching om je te helpen alles te integreren en te vertalen naar je dagelijkse leven en in je persoonlijkheid.

De healing is zowel fysiek als op afstand mogelijk.

Fysiek

Kom je naar mijn praktijk, dan beginnen we met een voorgesprek om duidelijk te krijgen wat de reden is voor de healing. Vervolgens mag je lekker gaan liggen of zitten om de healing te ontvangen. Na afloop is er een nagesprek waarin ik zal vertellen wat er is gebeurd en worden de ervaringen besproken.

Op afstand

Kies je voor een afspraak op afstand, dan neem ik telefonisch contact met je op voor het voorgesprek om duidelijk te krijgen wat de reden is voor de healing. Vervolgens mag je thuis lekker gaan liggen of zitten om de healing op afstand te ontvangen. Na afloop neem ik weer telefonisch contact met je op om te vertellen wat er is gebeurd en de ervaringen te bespreken.

Het tarief voor deze essentie-healing (zowel fysiek als op afstand) bedraagt € 75,- inclusief BTW. De duur van de sessie is 1 uur.

Behandel-tafel

Top Scroll Up