Logo de Transparant

MeditatieVind je het leuk met persoonlijk ontwikkeling bezig te zijn, maar wil je je niet te veel vastleggen? Dan is deze groep wellicht iets voor jou. Op een vaste avond in de maand komen we bij elkaar en elke avond heeft een ander thema. Eerst zal er kort wat informatie over het thema worden gegeven en daarna gaan we het zelf ervaren middels geleide meditaties.

Innerlijk heel

Meditatie is een manier om innerlijk heel te worden. Je komt in contact met wie je werkelijk bent, maar ook met alles wat je nog weerhoudt om dat te leven. Wat je nu nog ervaart als een blokkade kan een vriend worden, die jou een belangrijke levensles heeft te leren. Het is de mest waardoor het zaad in jou (jouw ware wezen) kan uitgroeien tot waartoe het bestemd is. Dit wordt vaak vergeleken met de groei van de lotusbloem: deze groeit vanuit de modder en het donker naar het licht, de zon. Zo groeien we allemaal uit tot waartoe we bestemd zijn.

Er is genoeg tijd en ruimte ervaringen uit te wisselen en met al je vragen te komen. Ook zullen de meditaties zo nu en dan afgewisseld worden met praktische, speelse en creatieve oefeningen die je helpen alles te integreren en te vertalen naar je dagelijkse leven. De groep zal klein zijn, zodat er voor iedereen voldoende persoonlijke aandacht is.

Een meditatie-avond kost € 25,- waarbij je alleen betaalt voor de avond(en) dat je komt.

Aankomende Meditatie-groep:

Er staat hiervoor op dit moment nog niets gepland. Meer informatie volgt...

Heb je vragen, neem dan contact met mij op!

Top Scroll Up