Logo de Transparant

MeditatieVind je het leuk samen met gelijkgestemden met persoonlijk ontwikkeling bezig te zijn, maar wil je je niet te veel vastleggen? Dan is deze groep wellicht iets voor jou. Op een vaste avond in de maand komen we steeds met dezelfde groep bij elkaar en elke avond heeft een ander thema. Eerst zal er kort wat informatie over het thema worden gegeven en daarna gaan we het zelf ervaren middels geleide meditaties. De meditaties worden opgenomen en krijg je achteraf toegestuurd zodat je ze ook thuis kan doen.

Innerlijk heel

Meditatie is een manier om innerlijk heel te worden. Je komt in contact met wie je werkelijk bent, maar ook met alles wat je nog weerhoudt om dat te leven. Wat je nu nog ervaart als een blokkade kan een vriend worden, die jou een belangrijke levensles heeft te leren. Het is de mest waardoor het zaad in jou (jouw ware wezen) kan uitgroeien tot waartoe het bestemd is. Dit wordt vaak vergeleken met de groei van de lotusbloem: deze groeit vanuit de modder en het donker naar het licht, de zon. Zo groeien we allemaal uit tot waartoe we bestemd zijn.

Er is genoeg tijd en ruimte ervaringen uit te wisselen en met al je vragen te komen. Ook zullen de meditaties zo nu en dan afgewisseld worden met praktische, speelse en creatieve oefeningen die je helpen alles te integreren en te vertalen naar je dagelijkse leven. De groep zal klein zijn, zodat er voor iedereen voldoende persoonlijke aandacht is.

Inmiddels is er al een vaste meditatiegroep op de 4e donderdag, de 3e woensdag en de 2e maandag van de maand. Daarnaast ben ik van plan een groep te starten speciaal voor jongeren tot 25 jaar. Juist voor deze doelgroep is het vaak moeilijk gelijkgestemden te vinden.

Lijkt het je leuk? Meld je aan! Als de groepen vol zijn wordt bij voldoende belangstelling gewoon een nieuwe groep gestart.

Een meditatie-avond kost € 25,- inclusief de opname van de meditaties en je betaalt alleen voor de avond(en) dat je komt.

Aankomende Meditatie-groep:

 • do
  24
  okt
  2019
  20.00-22.00 uurde Transparant, Oegstgeest

  Vind je het leuk samen met gelijkgestemden met persoonlijk ontwikkeling bezig te zijn, maar wil je je niet te veel vastleggen? Op een vaste avond in de maand komt dezelfde groep bij elkaar en elke avond heeft een ander thema. Eerst zal er kort wat informatie over het thema worden gegeven en daarna gaan we het zelf ervaren middels een geleide meditatie. De meditatie wordt opgenomen en je achteraf toegestuurd zodat je het ook zelf thuis kan doen

  Praktijk 'de Transparant'
  Eli Heimanshof 22 (wijk Poelgeest - Routekaart)
  2341 PG Oegstgeest

  Op dit moment zijn er groepen op de 4e donderdag, de 3e woensdag en de 2e maandag van de maand. Daarnaast ben ik van plan een groep te starten speciaal voor jongeren tot 25 jaar. Juist voor deze doelgroep is het vaak moeilijk gelijkgestemden te vinden.

  Lijkt het je leuk? Meld je aan! Als de groepen vol zijn wordt bij voldoende belangstelling gewoon een nieuwe groep gestart.

  Kosten: € 25,- per persoon per avond inclusief de opname van de meditatie. Je betaalt alleen voor de avond (en) dat je komt.

  Opgeven via maaike@detransparant.nl.

  Meer informatie...

Heb je vragen, neem dan contact met mij op!

Top Scroll Up