Logo de Transparant

Mijn praktijkTijdens mijn zoektocht is mij duidelijk geworden dat je alle antwoorden al in je draagt. Jij bent de enige die echt weet wat waar en goed voor jou is! Soms ben je echter zo verstrikt geraakt in problemen dat je even iemand nodig hebt die helder en zonder oordeel met je meekijkt, waarna je zelf verder kunt.

Intuïtief

In mijn praktijk help ik mensen hun eigen antwoorden te vinden. Ik laat me hierbij intuïtief leiden door wat er wil gebeuren. Geen sessie verloopt daarom hetzelfde. Respect voor het eigen tempo van elke cliënt en het met compassie en zonder oordeel begeleiden, is de basis van mijn werk.

Voor wieIk ga er vanuit dat het dagelijks leven voor ons een spiegel is. Het keer op keer terugkeren van problemen op het gebied van bijvoorbeeld werk, relaties of gezondheid is een uitnodiging bewust te worden van de achterliggende patronen en thema’s. Het zijn signalen van onze ziel dat we iets te eenzijdig of te beperkt ervaren. Een deel is nog in de schaduw, is nog niet helemaal bewust. De ziel heeft een natuurlijk verlangen in balans te komen en wil alles wat onbewust en onverwerkt is, alsnog verwerken. Hierdoor kan ze uiteindelijk in totaliteit gaan leven en volledig vrij zijn.

Zolang we delen van onszelf blijven ontkennen, vermijden en verbergen kunnen we niet werkelijk vrij zijn en blijft een deel van ons in de schaduw staan. In het dagelijkse leven worden we hierdoor gehinderd: we schieten als het ware regelmatig onbewust in een oud patroon en reageren geconditioneerd. Op het moment dat je je meer en meer bewust wordt van wat er zich op een diep niveau allemaal echt in je afspeelt en je dus licht kunt werpen op je schaduw, kan je steeds bewuster en tevens vrijer gaan kiezen uit een voortdurend groeiend aantal mogelijkheden die er zijn.

Transparant

Uiteindelijk, als alle schaduw in het licht is gezet, alles bewust is gemaakt, heb je echte vrijheid van keuze en kunt je zijn wie je werkelijk bent. In het licht waarin je je dan bevindt, is alles helder, alles transparant. Ik wil anderen graag bijstaan in hun proces naar die transparantie. Vandaar ook de naam van mijn praktijk: de Transparant.

Praktijkruimte de Transparant 1

Praktijkruimte de Transparant 2

Praktijkruimte de Transparant 3

Praktijkruimte de Transparant 4

Categorieën: Informatie

Top Scroll Up