Logo de Transparant

Essentie healingTijdens deze healing wordt op multidimensionale lagen gewerkt en dit is zowel fysiek als op afstand mogelijk. De healing kan zorgen voor het weer in stroming brengen van blokkades, voor inzicht en voor integratie.

Fysiek

Kom je naar mijn praktijk, dan beginnen we met een kort voorgesprek om duidelijk te krijgen wat de reden is voor de healing. Vervolgens mag je plaatsnemen op de behandel-tafel met je schoenen uit. Tijdens de healing wordt niet gesproken en word je niet aangeraakt. Je kan je er zo heerlijk aan overgeven. Na afloop is er een nagesprek waarin ik zal vertellen wat er is gebeurd en worden de ervaringen besproken. De totale sessie duurt ongeveer één uur, inclusief een (kort) voorgesprek en het langere nagesprek.

Op afstand

Kies je voor een afspraak op afstand, dan neem ik telefonisch contact met je op voor het voorgesprek om duidelijk te krijgen wat de reden is voor de healing. Vervolgens mag je thuis lekker gaan liggen of zitten om de healing op afstand te ontvangen. Na afloop neem ik weer telefonisch contact met je op om te vertellen wat er is gebeurd en de ervaringen te bespreken. De totale sessie duurt ongeveer één uur, inclusief een (kort) voorgesprek en het langere nagesprek.

Het tarief voor deze Multidimensionale Healing (zowel fysiek als op afstand) bedraagt € 70,- per uur inclusief BTW en ik reken de werkelijke tijd.

Behandel-tafel

Top Scroll Up