Logo de Transparant

VoorstellenMijn naam is Maaike van Leeuwen-Romeijn (1965). Ik ben getrouwd en moeder van twee mooie dochters. In 1990 studeerde ik af als econoom aan de Universiteit van Amsterdam. Ik kon altijd goed leren en een studie als deze leek een logische stap voor zowel mijn omgeving als voor mij.

Verlangen

Toch was er steeds een stemmetje in mij dat twijfelde. Dit voelt niet goed. Is dit wat ik wil? In mij was er een diep verlangen naar iets anders. Een verlangen dat ik niet kon plaatsen en ook nog geen woorden kon geven. Het stemmetje negeerde ik en ik deed mijn best een bestaan op te bouwen zoals mij geleerd was, zoals ik dacht dat het hoorde. Ik wilde voldoen aan wat iedereen van mij verwachtte en maakte mijn studie netjes af.

Eenmaal aan het werk groeide echter het gevoel van onbehagen. Het werk gaf me absoluut geen vervulling en kostte me alleen maar energie. Een hele lastige periode brak aan. Van buiten zag alles er geslaagd en prima uit, van binnen was ik doodongelukkig en voelde mij leeg. Ondanks dat het stemmetje steeds duidelijker aangaf dat ik me niet op de juiste plek bevond, bleef ik het maar ontkennen. Ik ging maar door en door, bleef het proberen, werd steeds ongelukkiger tot ik uiteindelijk echt niet meer kon en in een diepe depressie belandde.

Zoektocht

Nu moest ik wel luisteren. Ik begreep eindelijk dat er iets moest veranderen, dat ik me niet op mijn levenspad bevond. Hoe eng ook, ik besloot mijn carrière aan de wilgen te hangen, vond werk als secretaresse en ging dat diepe verlangen in mij wat ik dan wel met mijn leven wilde, onderzoeken. Ik besloot mijn gevoel, dat stemmetje, serieus te gaan nemen. Het was het begin van een jarenlange zoektocht en van mijn persoonlijke en spirituele bewustwording.

Intuïtief begreep ik dat ik moest beginnen met dat wat mij écht blij maakte. En omdat ik altijd al zeer geïnteresseerd was in alles wat met religie en spiritualiteit te maken heeft, voelde het heel goed me daar verder in te verdiepen.

Eerst kwam in 2001 Reiki op mijn pad en ben ik ingewijd in de 1e graad. Daarna volgde ik aan het instituut Mens en Intuïtie in Amersfoort de beroepsopleidingen Healing (in 2004), Reading (2005) en Lightworker/Leading (2006). De workshop ‘De helende reis’ van Brandon Bays die ik in mei 2004 heb gevolgd was enorm inspirerend en bracht me weer een stukje verder. In 2006 ben ik ingewijd in Reiki II en Reiki IIIa.

Licht, energie en bewustwording

In 2009 ben ik docent ‘Awakening your Lightbody‘ geworden waarmee voor mij heel veel op zijn plek viel. Het werd mij steeds duidelijker dat het werken met licht, energie en bewustwording mij de vervulling geeft die ik altijd zocht. Dit is wat ik wil, hier wil ik echt mijn beroep van maken!

Wat ik ondanks de jaren van verdieping nog miste, waren de therapeutische vaardigheden om cliënten nog beter te helpen. Ik startte daarom bij de School voor Reïncarnatietherapie Nederland (SRN) in Utrecht met de opleiding ‘Regressie- en reïncarnatietherapie‘, een prachtige opleiding die in alles aansluit bij wat ik al had gedaan, en sinds december 2013 ben ik officieel therapeut.

In 2015 heb ik mij verder verdiept in zielsregressies bij de School voor Zielsprogressie en ben ik heel blij dat ik mijzelf vanaf december 2015 ook zielsregressietherapeut mag noemen. Meer informatie vind je op de pagina Zielsregressie.

Cursussen en overige activiteiten

Naast de therapie geef ik tevens cursussen en bied ik andere activiteiten aan die gericht zijn op spirituele bewustwording. Deze zijn geschikt voor iedereen die op zoek is naar innerlijke groei, zingeving, inzicht en bewustwording. Kijk voor een actueel overzicht:

Categorieën: Informatie

Top Scroll Up