Logo de Transparant

ZielsregressieDeze vorm van regressie wordt ook wel Zielenreis of Spirituele Regressie genoemd. Het betreft een bijzondere regressie waarbij je vanuit een diepe trance verbinding maakt met jouw herinneringen en ervaringen als ziel. Alles zit in ons, alle kennis en wijsheid die je nodig hebt!

Transformerende werking

Een Zielsregressie is een prachtige manier antwoorden te krijgen op jouw levensvragen. Je ervaart een diepe verbinding met wie jij werkelijk bent voorbij elk oordeel. Je gaat begrijpen wat maakt dat je leven is zoals het is, wat je talenten en mogelijkheden zijn en waar je bent in jouw ontwikkeling. Je gaat beseffen dat wij een onlosmakelijke eenheid vormen. De angst voor de dood zal verdwijnen. Het zijn sessies met een zeer positieve en krachtige, transformerende werking.

Tijdens deze regressies kan je diepgaande antwoorden krijgen op levensvragen als:

 • Wie ben ik?
 • Waarom ben ik hier op aarde? Wat is mijn levensdoel?
 • Waarom heb ik bepaalde ervaringen in mijn leven? Wat is daarvan de diepere betekenis?
 • Zijn er verbanden tussen dit leven en mijn vorige levens?
 • Wat mag ik leren van mijn relaties met mijn naasten?
 • Wat is mijn diepste hartenwens?
 • Hoe kan ik die verwezenlijken?
 • Wat houdt mij nog tegen om helemaal te leven vanuit mijn hart?
 • Wat zijn mijn talenten en mogelijkheden?
 • Wie is mijn gids?
 • Wie zijn mijn zielenmaatjes?

Hoe gaat het in zijn werk?

Het is de bedoeling dat je van te voren vragen bedenkt die je tijdens de sessie beantwoord wil krijgen. Neem daar echt even de tijd voor. Hoe duidelijker en specifieker de vragen, hoe duidelijker de antwoorden die je gaat krijgen. De vragen neem je mee op de dag van de sessie of kan je van te voren aan mij mailen.

Ik adviseer je geen koffie te drinken op de dag van de sessie. Koffie is opwekkend en kan de trancediepte verminderen. Gebruik ook geen alcohol of drugs de avond van te voren. Als je contactlenzen draagt is het wellicht fijn die uit te doen. En na de sessie is het ook fijn de tijd te hebben alles te laten bezinken. Doe de rest van de dag rustig aan en plan niet te veel meer.

Tijdens de sessie beginnen we met een voorgesprek en nemen we de vragen door. Zijn de vragen helder en eenduidig? Onduidelijke vragen geven namelijk onduidelijke antwoorden. Tevens geef ik nog wat uitleg over het verloop van de zielsregressie. Vervolgens ga ik je middels een visualisatie in diepe ontspanning brengen, in een trance. En dan begint onze reis en kun je de antwoorden op je vragen gaan ontdekken.

Ik reis met je mee, maar het is jouw reis en jij hebt de leiding. Ik volg jou, bewaak het overzicht en zorg dat je vragen aan bod komen. Wees nieuwsgierig en laat alle verwachtingen los. Het is een spannende en leuke ontdekkingsreis die je gaat maken! Weet dat tijdens de reis de herinneringen op verschillende manieren tot je kunnen komen: als beelden, ingevingen, woorden die je hoort, een weten, voelen, indrukken die je ervaart. Laat het maar op jouw manier tot je komen. Je krijgt precies de juiste gevoelens, ervaringen en indrukken die nu voor jou van belang zijn. Daar mag je op vertrouwen. Na de reis is er nog gelegenheid een en ander na te bespreken.

Praktische informatie

De zielsregressie duurt ongeveer 3 uur. Op verzoek kan de Zielsregressie worden opgenomen. Het is handig als je wel eens een succesvolle regressie hebt gehad naar een ervaring in een vorig leven zodat je weet dat je voor langere tijd in een diepe trance kunt zijn. Daarnaast is het belangrijk dat je voldoende inzicht hebt in je eigen proces.

Een zielsregressie vindt plaats in mijn praktijk in Oegstgeest en de kosten bedragen € 190,- per sessie. Gemaakte afspraken kunnen kosteloos geannuleerd worden tot 24 uur van tevoren. Bij afmeldingen daarna wordt de consultprijs gewoon in rekening gebracht.

Cursussen en overige activiteiten

Naast de therapie geef ik tevens cursussen en bied ik andere activiteiten aan die gericht zijn op spirituele bewustwording. Deze zijn geschikt voor iedereen die op zoek is naar innerlijke groei, zingeving, inzicht en bewustwording. Kijk voor een actueel overzicht:

Categorieën: Aanbod > Individueel

Top Scroll Up